سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 35
کل بازدید : 2170032
کل یادداشتها ها : 596
خبر مایه


 

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

ام تی (MT) چیه؟

ام تی مخفف موبل تایپ است(Movable Type) یک برنامه است که روی سرور اجرا میشه و کارش مرتب کردن و مدیریت مطالب یک نشریه کوچکه که بصورت وبلاگ به کار میرود.
اگه دقیق‌تر بخواهید بدونید باید بگم که ما برنامه ام تی رو روی سرور خودمون نصب میکنیم و بعد مطالب، عکسها و لینک‌هامون رو به اون تحویل میدیم و این برنامه خودش سایت ما رو (بر طبق قالبی که قبلا براش تعیین کردیم) به روز میکنه و تغییر میده. مدیریت کامنت‌ها و درست کردن آرشیوهای ماهانه و موضوعی هم از کارهایی است که این برنامه خودش انجام میده.

ادامه مطلب...

  

فاکتور طلایی بهبود : توزیع واژگان پایه
بسیاری از وب مستر ها و مدیران سایتها فکر میکنند که با مبادله هر چه بیشتر لینک (پیوند) میتوانند به رتبه های بالا دست پیدا کنند. اما راههای بهتری هم هست.  یکی از این راهها مساله توزیع کلمات و واژگان در صفحه است.
توزیع (Distribution) در اینجا معنایی نزدیک به معنای آن در علم آمار دارد. یک کلمه جستجو شده توسط کاربر در بخشهای مختلفی از صفحه ممکن است وارد شده باشد. و تعداد و چگونگی تکرارهای آن یک فاکتور بسیار مهم در رتبه بندی است.
چندی پیش یکی از دوستان ما (جناب مهندس فرخ حیاتی) ، موفق شد یک سایت فارسی در زمینه تجارت الکترونیک را از رتبه بالای هزار ، به صفحه نخست گوگل برساند ، تنها و تنها به دستکاری اصولی متن سایت و توزیع علمیکلمات در  آن. توزیع بندی درست کلمات و واژگان کلیدی اغلب یک استراتژی موفق برای SEO است و معمولا بهتر از مبادله لینک جواب میدهد.


بدین منظور شما بایستی فهرست دقیقی از کلمات و عبارتهایی که ممکن است یک جستجو گر را به سایت شما برساند تهیه کنید.
سپس مناسب ترین و موثر ترین ترکیبات از میان آنها را دست چین نموده و به ترتیب اهمیت در صفحات سایت خود بکار ببرید.
دقت کنید : بکار ببرید نه پست سر هم لیست کنید. سعی کنید در پاراگرافهای مختلف صفحه از آنها استفاده کنید.
سعی کنید متن ها را به گونه ای انتخاب کنید که برای کاربران عمومیت داشته باشد. یکی از بهترین راهها استفاده از مقاله است.
اگر سایت شما قسمتی برای مقاله ها و مطالب مربوط به محتوای خود داشته باشد شما گام بزرگی برداشته اید.
زیرا مقاله یعنی جایی برای کاربرد درست کلمات کلیدی و تکرار مناسب آنها. ضمن اینکه این کار سایت شما را حرفه ای تر جلوه می دهد و در هر زمینه ای که فعالیت دارد شما را نیز پرتوان تر و قوی تر نشان میدهد.
باز هم تاکید میکنم.
فاکتور طلایی یعنی سه کار مهم :
1- تشخیص درست و کاربر پسند کلمات کلیدی
2- استفاده درست و منطقی و توزیع مناسب این عبارتها در صفحه
3- بازنگری و تغییر در صفحات و پیگیری (Trace) کردن اثر آن بر حجم بازدید ها.


منبع:seo.blogfa.com


  
فاکتور نقره ای* : لینکهای ورودی و خروجی
قسمت اول :
بسیاری از وب مستر ها برای بالابردن ترافیک سایت و موقعیت در موتور های جستجو بصورت گسترده ای دست به مبادله لینک (پیوند) می زنند. اما گاهی نتیجه دلخواه بدست نمی آید. دلیل این مساله این است که بسیاری نمیدانند که موتورهای جستجو لینک های وب را چگونه می بینند. آنچه که هست دید یک موتور جستجو با دید یک کاربر در این زمینه اندکی تفاوت دارد.
درک این تفاوت به مدیر یا سرپرست سایت کمک می کند تا از لینک ها و پیوندهای ورودی و خروجی استفاده مناسب ببرد.
برخی موتورهای جستجوی مهم همچون msn ، یاهو و گوگل به لینکهای ورودی و خروجی صفحه شما اهمیت می دهند. گوگل به این فاکتور بسیار اهمیت میدهد.
یعنی مهم است که شما به چه سایتهایی لینک میدهید و از چه صفحه هایی لینک دریافت میکنید.
اگر صفحه مورد نظر شما ، دارای پیوند هایی باشد که کاربر را به صفحه های دارای مطالب مربوط راهنمایی میکند این موضوع خشنودی موتورهای جستجو را بهمراه خواهد داشت.


 پس مراقب دو چیز باشید : نخست با چه کسانی مبادله لینک میکنید. دوم آنکه لینک چه صفحاتی را در صفحه خود قرار میدهید. البته معمولا این فاکتور دارای تاثیر مثبت است. یعنی بندرت یک لینک نامربوط باعث بدتر شدن موقعیت شما میشود. اما چگونه بفهمیم که صفحه مورد نظر برای لینک دادن با صفحه ما ارتباط مفهومی دارد یا نه؟ البته لینک دادن سایر سایتها ویژگی دیگری دارد که همانا انتقال ترافیک و هدایت بازدید کنندگان به سایت شما است.

ادامه مطلب...
  

به کلاس اچ تی ام ال مقدماتی خوش آمدید!

آموزش کاربردی و در عین حال کامل زبان اچ تی ام ال از حوصله و گاه دانستنی های این وبلاگ خارج است ولی پس از جستجوهای فراوان توانستیم سایتی جامع و مرجع را در این زمینه به شما دوستان معرفی کنیم.سر فصل های دروس را برایتان آورده ام و مشروح دروس را می توانید در سایت مرجع مطالعه بفرمائید.امیدوارم برایتان مفید واقع شود.

یادگیری زبان HTML بسیار ساده است.در این درسها یاد خواهید گرفت که چگونه با کمک HTML صفحات وب ساخته و وب سایت شخصی فارسی و یا وبلاگتان را راه اندازی کنید. مبنای این دروس نسخه 4 استاندارد اچتمل بوده و نکته بسیار مهم این نسخه جداسازی ظاهر از محتوا و انتقال آن به style sheet ها میباشد. لازم به توضیح است که که تاکید دروس و مقالات این راهنما بر فارسی نویسی مطابق استاندارد یونیکد بوده و اولین مجموعه دروس آموزشی ما شامل آموزش مقدماتی HTML بهمراه مثالهای متعدد فارسی نویسی خواهد بود. ادامه این بخش به شرح سرفصل مطالب ارائه شده خواهد پرداخت:



سرفصل مطالب کلاس اچتمل مقدماتی :

  • مقدمه
    در این درس با ویژگیهای فایلهای اچتمل، اجزا تشکیل دهنده آن یعنی عناصر و تگ ها ( Elements & Tags ) و نحوه ایجاد یک فایل ساده اچتمل و نمایش آن در صفحه مرورگرتان (Browser) آشنا خواهید شد.

  • HTML & WWW
    در این درس با مفاهیم وب ( تار عنکبوت جهانی یا World Wide Web ) ، اینترنت، مرورگرها (Browsers) و استانداردهای وب آشنا خواهید شد. همچنین با تفاوتهای مرورگرهای وب ( Web Browsers ) و سرویس دهنده های وب ( Web Servers ) آشنا خواهید شد.

  • عناصر ( Elements )
    یک متن و یا فایل اچتمل از عناصر یا element ها تشکیل میشود و برای ایجاد عناصر از تگ ها یا tags استفاده میشود. در این فصل با عناصر و تگ ها آشنا خواهید شد.

  • تگ های اصلی ( Basic Tags )
    تگ ها ( tags ) اجزا تشکیل دهنده عناصر یا elements های اچتمل هستند و یکی از بهترین روش های یادگیری اچتمل دیدن مثالها و تغییر آنها میباشد. در این فصل با تگ های پایه و مهم آشنا شده و با کمک ادیتور اختصاصی ما و با امکانات فارسی نویسی آن به صورت آنلاین میتوانید به مطالعه و یادگیری مثالها بپردازید.

  • فــارسی نویسی
    در این درس با فارسی نویسی، فارسی سازی و استاندارد یونیکد و نحوه استفاده از ادیتور آنلاین و فارسی این سایت آشنا خواهید شد.

  • فرمت دهی ( Formatting )
    وظیفه گروهی از تگ های اچتمل ظاهر سازی و فرمت دهی(Formatting) و تعیین شکل نمایش متون ( مثلا توپر و bold بودن و یا مورب و ایتالیک بودن ) میباشد و در این درس با این گروه از تگهای formatting آشنا خواهید شد. همچنین یاد خواهید گرفت که چگونه source یا اصل کدهای اچتمل یک صفحه یا page را ببینید.

  • نهادها ( Entities )
    گروهی از نویسه های ( Character ) اچتمل مانند (<) و یا (>) دارای معنی خاصی ( مثلا نویسه < شروع یک تگ را نشان میدهد. ) در استاندارد اچتمل بوده و برای نمایش آنها در صفحاتتان مستقیما قابل مصرف نمی باشند. در این فصل با این نویسه ها آشنا شده و با کمک Character Entities چگونگی استفاده از این گروه از نویسه ها را فرا خواهید گرفت.

  • پیوندها ( Links )
    در این درس با پیوندها ( Links & Anchors ) ، شناسه های مرتبط مخصوصا href و نحوه به کار گیری آنها آشنا خواهید شد. با کمک لینک هاست که تارعنکبوت یا همان شبکه جهانی ساخته شده است.

  • جداول ( Tables)
    در این درس با مفاهیم جدول ( Table ) ، ردیف یا row ، سلولها یا خانه ها (Cells)، مرز یا border در جداول و عناصر مرتبط مخصوصا TABLE ، TD , TR آشنا خواهید شد. جداول کمک شایانی در نمایش اطلاعات بصورت ردیفی و ستونی میکنند.

  • فریمها ( Frames )
    در این درس با مفاهیم فریم ( Frame ) و عناصر مربوطه مخصوصا Frame و Frameset آشنا خواهید شد. با کمک فریمها میتوان صفحه Browser را به چند Window تقسیم کرده و در هر قسمت صفحه خاصی را نمایش داد.

  • فهرستها ( Lists )
    این درس شما را با نحوه نمایش فهرستها ( List ) ، انواع فهرستها و تگ های مربوطه آشنا خواهد ساخت.

  • فرمها ( Forms )
    از طریق استفاده از تگ های فرم ( form ) قادر به دریافت اطلاعات از بازدیدکنندگان صفحاتتان و یا تبادل اطلاعات بین صفحات مختلف خواهید شد. با کمک این گروه از تگ ها قادر به نمایش باکسهای ورود اطلاعات متن (text fields) ، چک باکسها (check-boxes) ، رادیو باتونها (radio-buttons) و ... شده و همچنین امکان گذاشتن دکمه های ارسال (submit button) و یا حذف (reset) را خواهید داشت. این فصل با شرح تگ های form و input و ... به چگونگی ایجاد ارتباط با بازدیدکنندگان و گرفتن اطلاعات از آنها خواهد پرداخت.

  • تصاویر ( Images )
    در این درس با عنصر img و چگونگی نمایش تصاویر و همچنین تنظیم محل آنها آشنا خواهید شد.

  • پس زمینه ( Background )
    در این درس با چگونگی نمایش تصاویر و یا تعیین رنگ پس زمینه آشنا خواهید شد.



  • مثالهای اچتمل
    با استفاده از دهها مثال موجود در این سایت و با کمک ادیتور HTML ما براحتی قادر به نوشتن کدهای HTML و دیدن نتایچ در مرورگرتان خواهید بود، آزمایش کنید!

  • مراجع
    فهرستی کامل از منابع و مرجعهای مختلف شما را در یافتن پاسخ سؤالهایتان یاری خواهد داد. در این صفحه فهرستی کلمل از سایتهای مرجع و آموزشی اچتمل را خواهید دید. فرهنگ لغت واژه های فنی نیز در این بخض قرار دارد.
  •  

     

    منبع:khaterat.com 


      
    به زودی اینجا میشه یه نقشه کامل از سایت
      


    در این درس با ویژگیهای فایلهای HTML یا اچتمل و نحوه ایجاد یک فایل ساده و نمایش آن در صفحه مرورگرتان آشنا خواهید شد.

    یک فایل HTML چیست؟

  • HTML را "اچ تی ام ال" و یا اچتمل بخوانید.
  • HTML برگرفته از حروف اول Hyper Text Markup Language میباشد.
  • یک فایل HTML فایلی از نوع text میباشد که متشکل از markup tag ها میباشد.
  • مرورگر یا Browser از روی markup tag ها می فهمد که چگونه باید صفحه را نمایش بدهد.
  • یک فایل HTML باید دارای انشعاب htm و یا html باشد.
  • یک فایل HTML فایلی از نوع text میباشد که با هر ادیتور ساده ای قابل ایجاد است.
  • وظیفه اصلی تگ های اچتمل ( markup tags ) بیان چگونگی نمایش اطلاعات میباشد.

  • ادامه مطلب...

      

    در این درس با مفاهیم وب، اینترنت، مرورگرها و استانداردهای وب آشنا خواهید شد.

    منظور از وب چیست؟

  • وب شبکه ای است متشکل از تمامی کامپیوترهای دنیا، شبکه ای از شبکه ها.
  • اینترنت، وب، WWW ، web یا World Wide Web همگی یک چیزند.
  • تمامی کامپیوترهای وب میتوانند با هم ارتباط داشته باشند.
  • کامپیوترهای موجود در وب با کمک استاندارد ارتباطی یا پروتوکل HTTP با هم ارتباط برقرار میکنند .

    نحوه کارکرد وب چگونه است؟


    ادامه مطلب...

  •   

    یک فایل اچتمل متنی از نوع text است که از عناصر یا element ها تشکیل میشود و برای ایجاد عناصر از تگ ها یا tags استفاده میشود. در این فصل با عناصر و تگ ها اچتمل آشنا خواهید شد.

     

    ادامه مطلب...

      

    تگ ها ( Tags ) اجزا تشکیل دهنده عناصر یا elements های اچتمل هستند و در این فصل با عناصر و تگ های پایه و مهم:
    <hr> , <br> , <h1> .... <h6> , <!-- comment --> , <p>
    آشنا خواهید شد . یکی از بهترین روش های یادگیری تگ های اچتمل دیدن مثالها و تغییر آنها میباشد و با کمک ادیتور اختصاصی ما و با استفاده از امکانات فارسی نویسی آن به صورت آنلاین میتوانید به مطالعه و یادگیری مثالها پرداخته، کدهای اچتمل را تغییر داده و با کلیک روی دکمه "نمایش نتایج" به مشاهده نتایج بپردازید.

      

    در این درس با فارسی نویسی، فارسی سازی و استاندارد یونیکد آشنا خواهید شد. همچنین متاتگ http-equiv و شناسه dir نیز معرفی خواهد شد.

    سؤالات مربوط به فارسی نویسی را میتوان به سه گروه عمده تقسیم کرد:

    - چگونه فارسی بنویسم ؟
    - چگونه فارسی بخوانم؟
    - چگونه صفحات اچتمل فارسی را نمایش دهم؟

    ادامه مطلب...

      




    طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ